• +45 70 22 58 50

  • info@ryboligbyg.dk

Vemmelev


Vemmelev


Spændende projektbyggeri i eftertragtet kvarter i Vemmelev

Nu har du chancen for at få fingerende i en helt ny bygget bolig med en god beliggenhed i den eftertragtede by Vemmelev. Projektet består af 21 boliger i alt fordelt med hhv. 8 parcelhus på 135 kvm. bolig samt 13 rækkehuse på 100 kvm.

Udstykningen ligger fantastisk i Vemmelev med få minutter til alt hvad der måtte være behov for i hverdagen hvad enten det er børnehaven mindre end 2 minutter fra udstykningen, ind-køb, skole og fritidsinteresser mindre end 10 minutter fra udstykningen eller om det er motor-vej E20 mod København og Odense som kan nås inden for 5 minutter.

Parecelhusene opføres i moderne stil og indretningen og i kvalitetsmaterialer. Boligens 135 kvm. er fordelt med entré med indgang til bryggers med installation for vaskemaskine og Tørre-tumbler. Stort køkken alrum med vaskeø, god spiseplads og direkte udgang til terrasse. Rummelig opholdsstue ligeledes med udgang til terrasse. Børneafdeling med 2 gode børne-værelser samt badeværelse med bruseniche. I forbindelse med køkken/alrummet er der yderligere et værelse som kan bruges som kontor eller 3 børneværelse. Voksen afdelingen indeholder stort soveværelse samt eget badeværelse.

Rækkehusene opføres i moderne stil og indretningen og i kvalitetsmaterialer. Boligens 100 kvm. er fordelt med entré, værelses afdeling med 2 gode værelser, stort køkken/alrum med udgang til terrasse. Køkkenet har ovenlysvinduer som sikre et fantastisk lysindfald. Køkken/alrummet fungerer som fordelingsrum til godt brygges med installation til vaskemaskine og tørretumbler, godt badeværelse med bruseniche. I både bryggers og badeværelse er der ovenlysvinduer. Stort soveværelse med skabsvæk.

Til boligen er der en god carport samt et redskabsrum.

Skyld dig og kontakte EDC BoligEksperterne og hør mere om dette fantastiske projektbyggeri.

Kontakt info til mægler

https://www.edc.dk/ejendomsmaegler/korsoer/
EDC Korsør
Telefon: 58 35 17 00
E-mail: 422@edc.dk

Parcelhus facade Parcelhus Rækkehus facade_2 Rækkehus facade Rækkehus SITPLAN A

Billeder fra projektet