• +45 70 22 58 50

  • info@ryboligbyg.dk

Sundgårdsvej


Sundgårdsvej Sundgårdsvej


teaserNu opføres 13 skønne boliger i det attraktive og naturskønne område på Sundgårdsvej ved Nørrestrand i Stensballe.
Området er kendetegnet ved det smukke og kuperede landskab lige ved det fredede Nørrestrand.

Stensballe er synonym med smuk natur – eksempelvis Elbækskoven, som strækker sig kilometervis langs vandet ved Godset, det flotte golfcenter og Husodde strand med blåt flag og badebro. Der er få minutter til både indkøb og områdets populære skole og idrætsanlæg – og i cykelafstand til Horsens Centrum.

Boligerne er de sidste 13 i et færdigt byggeri på Sundgårdsvej, og stilen fra de tidligere byggerier i kvarteret videreføres. Boligerne opføres i 1,5 plan og stilen er minimalistisk og moderne med udgangspunkt i funktionalitet. Facaden består af gul nuanceret mursten og taget lægges med røde vingetegl. Alt i alt et meget vedligeholdelsesfrit byggeri med mursten og tagsten.

Til boligen hører også et udhus opført i træ og en stor dobbelt carport. Boligerne bygges efter 2015 energikrav med blandt andet 3 lags super lavenergiruder og genvex i store dele af huset.

Indretningen i boligen tager sit udgangspunkt i den moderne og funktionalistiske stil. Stueplan består af entre, gæstetoilet, bryggers, værelse og stor stue med udgang til terrassen. Det store vinduesparti og terrassedøre ud mod baghaven forsyner boligen med masser af lys og luft og den ekstra dobbelte loftshøjde i store dele af boligen giver en helt specielt fornemmelse af rum og luft.

1 sal. består af en stor repos, badeværelse, værelse og soveværelse med udgang til tagterrassen, hvor den skønne udsigt udover Nørrestrand kan nydes. Tagterrassen placeres ovenpå værelset med det flade tag og her er der 10 skønne m2 med flot glasværn, som giver boligen en ekstra dimension.

Der er klinker i køkken/alrum, entre, bryggers og bad og trægulv i stueplan som standard i resten af boligen. Alle lofter er fuldspartlede gipslofter, og alle indvendige vægge spartles og påsættes filt.

Alt i alt et moderne lavenergi byggeri med minimal vedligehold i et naturskønt og attraktivt område – tæt på alle fornødenheder. Et byggeri som passer ind i omgivelserne, og hvor området allerede er opvokset og etableret. Dette er nøglefærdige boliger med have og hæk fuldstændig klar til indflytning, nemt og sikkert – 10 års byggeskadeforsikring.

Alt hvad du skal gøre, er at finde ud af hvor dine møbler skal stå.

Kontakt

Nybolig projektsalg for mere info (klik her)

Realmæglerne på 82 82 93 75 eller r@mailreal.dk (klik her for mere info)

Se mere om boligen her: Materialebeskrivelse (klik her)

SITUATIONSPLAN
DKB BYG EL & VVS INVENTAR TEGNINGER TILVALGSLISTE SUNDGÅRDSVEJ
Bygn. A – stueplan Bygn. A – 1.sal Bygn. A – stueplan Bygn. A – facader syd og øst
Bygn. A – facader nord og vest Bygn. A – Snit A-A – Tværsnit Bygn. A – snit B-B – længdesnit
Bygn. B – Stueplan Bygn. B – 1.sal Bygn. B – Facade syd og øst Bygn. B – Facade nord og vest
Bygn. B – Snit D-D – Længdesnit Bygn. B og C – Snit C-C – Tværsnit Bygn. C – Stueplan og 1.sal
Bygn. C – Snit E – Længdesnit Bygn. C – Facade syd og øst Bygn. C – Facade nord og vest
Billeder fra projektet