• +45 70 22 58 50

  • info@ryboligbyg.dk

Grinden Randers SØ etape I


Grinden Randers SØ Etape I


Rækkehus med medbestemmelse i nybyggerkvarter!

Et udbygget område med masser af børnefamilier!
Romalt er først og fremmest et roligt og familievenligt område med en sund blanding af aldersgrupper. Romalt er derudover en særdeles initiativrig by, og med stor opbakning fra lokalebefolkningen værner man ombyens sammenhold.
Det er altid nemt at have fingeren på pulsen med hvad der sker i Romalt. Byen har nemlig sin egen facebook side hvor man kan få et overblik over de forskellige begivenheder, arrangementer og andre muligheder byen har at byde på.

Lidt om boligerne!

Opholdsrummene er bevidst samlet i husets stueplan med opholds- og spisestuen som de største og mest spændende rum. Her er den åbne forbindelse til køkkenet, de store vinduespartier og udgangen til terrassen en selvfølge. I stueplan finder man også entré med garderobeplads, et gæstetoilet og et bryggers. På husets 1. sal er der indrettet 4 regulære værelser og et badeværtelse med bruseniche. I stueplan er der gulvvarme overalt og der er naturligvis også gulvvarme på badeværelset på 1. sal.

Alt inklusiv og medbestemmelse!

Alle husene leveres med carport og et tilhørende redskabsrum. Der er naturligvis også inkluderet belægningssten i indkørsel/carport samt 10 m2 terasse. Inventar i køkken, badeværelse og bryggers leveres af Svane Køkkener, som også leverer fuld hvidvare pakke inkl. vaskemaskine og tørretumbler. Køber kan efter aftale med Svane selv designe køkken og evt. ændre i hvidvare pakken mod evt. merbetaling. Det er samtidig muligt at, få indflydelse på valg af klinker og gulvtyper mm.

Energirigtigt og vedligeholdelsefrit!

Boligerne opføres med øje for den moderne families krav til lave vedholdelses- og energiudgifter og et minimalt vedligeholdelsesarbejde. Samtidig opføres boligen efter A2015 krav, der sikrer lave omkostninger til opvarmning.

Ring til realmæglerne på 8685 1234 for fremvisning af sammenlignelig bolig!

Situationsplan Stueplan 1. Sals Plan Type 100 1. Sals Plan Type 200

Billeder fra projektet