• +45 70 22 58 50

  • info@ryboligbyg.dk

Gammel Kirkevej, Hjortshøj


Gammel Kirkevej Hjortshøj


6 funkisinspirerede dobbelthuse i det attraktive Hjortshøj

i285415639370591070I 2015 opførte Dkb Byg 6 funkisinspirerede dobbelthuse i det attraktive Hjortshøj.
Hvert hus byder på 180 stilrene kvadratmeter i to hele plan, og indretningen er både moderne og familievenlig. Du får også et flot anlagt haveanlæg og to solrige terrasser, lige ud til naturskønne fællesarealer med en idyllisk sø i midten. Til ejendommen hører en carport med tilhørende skur.

Helt i tråd med funktionalismens ånd er husets facader forenklet til murflader, taget har ensidig hældning og de mange store, kvadratiske vinduespartier skaber en flot geometrisk klarhed.

Det stringente ydre fortsætter også indvendigt, hvor det stilrene interiør harmonerer perfekt med den moderne indretning. De mange store vinduespartier giver et skønt lysindfald, og igennem de store glaspartier er der kig til de naturskønne omgivelser.

I stueplan danner køkken, alrum og stue et stort sammenhængende opholdsrum, og via store terrassedøre er der udgang til de to terrasser/haveanlægget. Stueplan indeholder også et gæstetoilet, et bryggers med vaskefaciliteter og en stor entré.

Førstesalen indeholder tre værelser og et stort forældresoveværelse med walk-in closet/minikontor. Heroppe er der også en møblérbar repos med ovenlysvindue.

 

Se byggeplanen for projektet her Se projekttegning af facaderne Se projekttegning af snit på husene

 

Billeder fra projektet