• +45 70 22 58 50

  • info@ryboligbyg.dk

Engelstoft 955 Elev


Perfekt rækkehus i rolige omgivelser tæt på aarhus!

Et udbygget område med masser af børnefamilier!Exterior01
Stedet er helt optimalt for børnefamilien, da projektet ligger i et lukket område. Her er store grønne fællesarealer og stisystem til skolen, som ligger meget tæt på. Området omkring Engelstoft og Koldkilde, hvor disse boliger skal opføres, har de seneste år været under kraftig udvikling. Mange parcel- og rækkehuse er skudt op og specielt børnefamilierne dominerer i det nye område. Elev ligger nordvest for Aarhus med ca. 1.000 indbyggere. Trafikalt ligger Elev i kort afstand fra motorvejssytemet og med blot 11 km til Aarhus centrum, har man stadigvæk byen ret tæt på.

Lidt om boligerne!
Opholdsrummene er bevidst samlet i husets stueplan med opholds- og spisestuen som de største og mest spændende rum. Her er den åbne forbindelse til køkkenet, de store vinduespartier og udgangen til terrassen en selvfølge. I stueplan finder man også entré med garderobeplads, et gæstetoilet og et stort bryggers. På husets 1. sal er der indrettet 4 regulære værelser og et badeværelse med bruseniche. I stueplan er der gulvvarme overalt og der er naturligvis også gulvvarme på badeværelset på 1. sal.

Alt inklusiv og medbestemmelse!
Alle husene leveres med carport og et tilhørende redskabsrum. Der er naturligvis også inkluderet belægningssten i indkørsel/carport samt 10 m2 terrasse. Der plantes bøgehæg i skel mellem husene. Inventar i køkken, badeværelse og bryggers leveres af Svane Køkkener, som også leverer fuld hvidevare pakke inkl. vaskemaskine og tørretumbler. Køber kan efter aftale med Svane selv designe køkken og evt. ændre i hvidevare pakken mod evt. merbetaling. Det er samtidig muligt at, få indflydelse på valg af klinker og gulvtyper mm.

Energirigtigt og vedligeholdelsesfrit!
Boligerne opføres med øje for den moderne families krav til lave vedligeholdelses- og energiudgifter og et minimalt vedligeholdelsesarbejde. Samtidig opføres boligen efter de nyeste energikrav, der sikrer lave omkostninger til opvarmning.

Ring til realmæglerne på 8685 1234 for fremvisning af sammenlignelig bolig!

Se mere her: http://engelstoften.dk/

 

Se byggeplanen for projektet her Se projekttegning af facaderne Se projekttegning af snit på husene

 

Billeder fra projektet