• +45 70 22 58 50

  • info@ryboligbyg.dk

Engelstoft 955, Etape II


Engelstoft 955 Etape II


Perfekt rækkehus i rolige omgivelser tæt på aarhus!

Et udbygget område med masser af børnefamilier!C_terasseStedet er helt optimalt for børnefamilien, da projektet ligger i et lukket område. Her er store grønne fællesarealer og stisystem til skolen, som ligger meget tæt på. Området omkring Engelstoft og Koldkilde, hvor disse boliger skal opføres, har de seneste år været under kraftig udvikling. Mange parcel- og rækkehuse er skudt op og specielt børnefamilierne dominerer i det nye område. Elev ligger nordvest for Aarhus med ca. 1.000 indbyggere. Trafikalt ligger Elev i kort afstand fra motorvejssytemet og med blot 11 km til Aarhus centrum, har man stadigvæk byen ret tæt på.

Lidt om boligerne!
Hustype a og b
Opholdsrummene er bevidst samlet i husets stueplan med opholds- og spisestuen som de største og mest spændende rum. Her er den åbne forbindelse til køkkenet, de store vinduespartier og udgangen til terrassen en selvfølge. I stueplan finder man også entré med garderobeplads, et gæstetoilet og et stort bryggers. På husets 1. sal er der indrettet 4 regulære værelser og et badeværelse med bruseniche. I stueplan er der gulvvarme overalt og der er naturligvis også gulvvarme på badeværelset på 1. sal.

Hustype c.
dette er en helt ny eksklusiv hustype designet til dette projekt. entre/hall er hævet op så man går ind midt i boligen og kan herefter gå ned i Opholdsrummene der bevidst samlet i husets stueplan med opholds- og spisestuen som de største og mest spændende rum. Her er den åbne forbindelse til køkkenet, de store vinduespartier og udgangen til stor sort komposit terrassen på 25 m2. I stueplan finder man også et gæstetoilet. På husets 1. sal er der indrettet 3 regulære værelser og et badeværelse med bruseniche. I stueplan er der gulvvarme overalt og der er naturligvis også gulvvarme på badeværelset på 1. sal. Som noget nyt har vi i kun denne hustype åbnet op for flere indretningsmuligheder af boligen. Man kan de mulighederne under PDF med hustype c hvor der er mulighed for at indrette værelse i stueplan og stue på 1 sal og evt også altan som tilkøb.

Alt inklusiv og medbestemmelse!
Alle husene leveres med redskabsrum. Der er naturligvis også inkluderet belæg og terrasse. Der plantes bøgehæg i skel mellem husene. Inventar i køkken, badeværelse og bryggers leveres af Svane Køkkener, som også leverer fuld hvidevare pakke inkl. vaskemaskine og tørretumbler. Køber kan efter aftale med Svane selv designe køkken og evt. ændre i hvidevare pakken mod evt. merbetaling. Det er samtidig muligt at, få indflydelse på valg af klinker og gulvtyper mm.

Energirigtigt og vedligeholdelsesfrit!
Boligerne opføres med øje for den moderne families krav til lave vedligeholdelses- og energiudgifter og et minimalt vedligeholdelsesarbejde. Samtidig opføres boligen efter de nyeste energikrav, der sikrer lave omkostninger til opvarmning.

Ring til realmæglerne på 8685 1234 eller send en mail til r@mailreal.dk for fremvisning af sammenlignelig bolig!

Se mere her: http://www.realmaeglerne.dk/find-maegler/742.aspx

Type A – Stueplan Type A – 1. salsplan Type B – stueplan Type B – Plan 1.sal Type C – stueplan
Type C – 1.salsplan Type A og B Principsnit Type C – Principsnit Type A – Facader Type B – Facader
Type C – Facader

 

Billeder fra projektet